Rád is szükség van!

Támogasd Te is a Liliom Születésközpont létrejöttét!

Ahhoz, hogy a Liliom Születésközpont létrejöhessen, sok munkára és pénzre van szükség. Segíthetsz önkéntesként, pénzadománnyal, szolgáltatás adományozásával, tárgyi adománnyal, 1% felajánlásával, vállalatként partneri együttműködéssel, és a Liliom Születésközpont Nagyköveteként is.

Önkéntesként

workers-01

Szívesen segítenél a felújítási munkálatokban? Burkolnál vagy festenél? Pakolnál vagy segítenél a szállításban? Takarítanál? Lenne kedved a munkálatok koordinálásába besegíteni? Más feladatokban vennél részt? Ha igen, jelentkezz a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségek bármelyikén! Köszönjük!

Pénzadománnyal

Pénzadományod nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy a születésközpont kívülről és belülről is a megálmodott állapotban fogadhassa a nőket, családokat. A legkisebb összeg is segíthet!

Küldd el adományod bankkártyás fizetéssel!

Ha utalni szeretnél, itt találod az ehhez szükséges adatokat:

Számlanév: Liliom Születésközpont Kft.

Bank neve: OTP Bank

Számlaszám: 11733254-21454291

Közlemény: adomány

Ha utalni szeretnél, fontos, hogy a közleményben mindenképpen szerepeljen (és csak az szerepeljen), hogy adomány!

Ha rendszeres adományozónk lennél, kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeink bármelyikén! Köszönjük!

Szolgáltatás adományozásával

Pályázatíró vagy? Vagy varrónő? Burkoló? Asztalos? Vagy bádogos? Víz- és gázszerelő? Más szolgáltatásodat ajánlanád fel? Ha szívesen hozzájárulnál szolgáltatásod adományozásával ahhoz, hogy a Születésközpont belseje és külseje a megálmodott állapotban fogadhassa a nőket, családokat, kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeink bármelyikén! Köszönjük!

Tárgyi adománnyal

furniture-01

Jó hasznát vehetjük építőanyagoknak, berendezési tárgyaknak, bútoroknak, elektromos eszközöknek (pl.: mosógép, mikrohullámú sütő, hűtőgép stb.) és sok minden másnak is! Ha van olyan tárgyi adomány, amivel szívesen támogatnád a Születésközpontot, kérünk, vedd fel velünk a kapcsolatot a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeink bármelyikén! Köszönjük!

1% felajánlásával

Örömmel jelentjük, hogy a Liliom Születésközpont Nonprofit Kft. 2023-tól várhatóan közhasznú státuszú lesz, ezért várja, és hálásan köszöni majd az 1%-os felajánlásokat.

1% adószám: 29272929-2-04

Vállalatoknak

Vállalatok tárgyi és szolgáltatás felajánlások mellett más módon is támogathatják a Születésközpontot. Amennyiben vállalatként kölcsönösen előnyös együttműködésben venne részt, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot a Kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségeink bármelyikén! Köszönjük!

Legyél te is a Liliom Születésközpont Nagykövete!

Hogyan lehetsz Nagykövet? Olvasd el a tájékoztatót, és juttasd el a tartalmát minél több emberhez! Hogyan?

  • Mesélj személyesen másoknak a Liliom Születésközpontról!
  • Posztolj a közösségi oldalakon egy személyes történetet, egy képet, egy videót, egy gondolatot, amiből mások megérthetik, hogy Te miért támogatod a Liliom Születésközpont létrejöttét! Használd a #liliomszületésközpont hashtaget!
  • Privát üzenetben, e-mailben vagy más módon juttasd el minél több ismerősödhöz honlapunk, Facebook-oldalunk linkjét!