Hol tartunk?

A ház már megvan!

De ahhoz, hogy a Liliom Születésközpont a megálmodott állapotban fogadhassa a nőket, családokat sok munkára és pénzre van szükség. Az előzetes kalkulációk, árajánlatok alapján megközelítőleg 38 millió forintra van szükség ahhoz, hogy a tervezett felújítási munkálatok végbemenjenek, és a Születésközpont a vonatkozó jogszabályoknak megfelelően nyithassa ki kapuit.

Ez nem kis összeg!

Igyekszünk pályázati lehetőségeket, nemzetközi támogatásokat és egyéb forrásokat megcélozni, azonban szükségünk van a célt támogató hazai közösségek, magánszemélyek, szervezetek, társaságok segítségére is!

Itt olvashatsz arról, hogy hogyan támogathatod a Liliom Születésközpont létrejöttét!

Fontosnak tartjuk, hogy átlátható legyen mindenki számára, hogy a beérkezett adományok sorsa hogyan alakul, ezért honlapunk ezen menüpontjában adunk jelentést az összegyűjtött forrásokról és a haladás folyamatáról.

A képen látható ház 20 darab nagy téglából áll. Egy darab tégla a felújítási költségekhez szükséges összeg 5%-át jelöli. (20×5%=100%) A fehér téglák jelölik a még szükséges, hiányzó anyagi forrást, a lilára színezett téglák pedig az egy-egy munkafolyamathoz szükséges, már meglévő forrást. A teljes munkafolyamat tehát 100%-ot jelent, és a lilára színezett téglák számából látható, hogy hány százalékos készültségnél tartunk éppen. Ezen felül itt érhető el az a dokumentum, amit rendszeresen frissítünk, és amelyben beszámolunk az aktuális helyzetről.

Most indulunk, jelenleg 0%-nál állunk. Segíts Te is, hogy mihamarabb elérhessük a 100%-ot!

A szükséges munkálatok:

0%